ویدیو | موسیقی استاد محمد نوری را باید با روح شنید، نه گوش! استوری هنرمند تئاتر مشهد دربارهٔ شرایط مجموعهٔ تئاتر شهر | کاش تئاتر مشهد بزرگ‌تر داشت + عکس تغییر چهره بازیگر نقش مومو سریال بچه مهندس + عکس ماجرای کتک خوردن جعفر دهقان در سریال «حکایت‌های کمال» مریم حسینیان، داستان‌نویس مشهدی، به کما رفت مستند «بامبی، داستان زندگی در جنگل» روی آنتن تلویزیون + شبکه پخش معرفی ویژه برنامه‌های اربعین در رادیو فرهنگ + زمان پخش ماجرای توقیف برنامه «ماجرای جنگ» به روایت جواد موگویی «مهران زینت‌بخش» مستندساز، در خاک آرام گرفت (۹ مرداد ۱۴۰۴) ساخت دنباله فیلم «شبکه اجتماعی» با حضور مایکی مدیسون و جرمی آلن وایت فصل ششم اکشن دلهره آور «دوشیزه اسکارلت و دوک» تولید می‌شود پژمان جمشیدی با کمدی «ناجورها» در راه اکران دلیل توقف در ساخت فیلم «چشمهایش» بهمن فرمان چیست؟ فیلم جدید سروش صحت با نام «استخر» ساخته می‌شود کتاب «گیتار اصالتاً یک ساز ایرانی است» در بازار نشر فیلم اقتباسی «شیاطین» به روایت «جیمز کامرون»
سرخط خبرها

خبر خوش وزیر فرهنگ برای اعضای صندوق هنر | ساخت ۲ هزار مسکن در فاز اول شهرک هنر

  • کد خبر: ۱۹۰۳۹۲
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۰
خبر خوش وزیر فرهنگ برای اعضای صندوق هنر | ساخت ۲ هزار مسکن در فاز اول شهرک هنر
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره پروژه شهرک هنر گفت: طرح مهم مسکن، کار عمرانی با قوت آغاز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه آئین آغاز پروژه شهرک هنر در جمع خبرنگاران بیان کرد: یکی از اولویت‌های اصلی ما در وزارت فرهنگ حل مسائل اساسی اهالی فرهنگ، هنر و اصحاب رسانه است. از این جهت باید این مشکلات را برای خبرنگاران، اهالی فرهنگ و هنر وادب به حداقل برسانیم؛ به همین دلیل در گام اول این پژوه ثبت‌نام انجام شد.

اسماعیلی ادامه داد: در طرح مهم مسکن، کار عمرانی با قوت آغاز شده است و ان‌شاءالله دوستان من آقایان جعفری، صیادی، اسلامی‌پور و احمدی به طور مرتب پیگیر شرایط خواهند بود که در اسرع وقت این طرح به سرانجام برسد و ما افتتاح این مکان را داشته باشیم و کلید‌ها را به اهالی فرهنگ، هنر و رسانه تحویل بدهیم.

وی افزود: طرح‌های بعدی هم برنامه‌ریزی شده و بنای ما این است تا همه کسانی که فاقد منزل هستند ان‌شاءالله شرایط در این دو سال برایشان فراهم و به زودی صاحب منزل شوند و برای جاماندگان مشکل ثبت‌نام نداریم.

اسماعیلی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه در گام نخست چند واحد مسکونی برای هنرمندان و خبرنگاران ساخته می‌شود و به بهره‌برداری و واگذاری خواهد رسید؟ گفت: در واقع ما در صندوق هنرمندان میزبان اهالی فرهنگ، هنر، روزنامه‌نگاران، نویسندگان و اهالی قرآنی هستیم که تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار نفر عضو صندوق هنر هستند. در فراخوانی که داده شد تقریبا ۷ هزار و ۸۰۰ نفر در کشور ثبت‌نام داشته‌اند که در گام نخست برای ۲ هزار نفر پیش‌بینی‌هایی انجام شده تا ان‌شاءالله تاسیس اتفاق بیفتد.

وی در پایان گفت: دوستان ما کار را شروع کرده‌اند که این نشان می‌دهد کار‌ها با دقت و سرعت درحال انجام است. همچنین این طرح یک ویژگی مهم دیگر هم دارد که کاملا بر اساس معماری ایرانی اسلامی درحال اتفاق است. من از امام جمعه که ساعت‌ها و روز‌ها در پرند کار کردند تا یک هویت دینی، مذهبی، فرهنگی و هنری مطابق با زیست بوم ایرانی اسلامی اتفاق بیفتد تشکر می‌کنم. ان‌شالله در ورودی این شهر مسکن‌ها ساخته خواهند شد و با همت دوستان یک کار الگویی اتفاق بیفتد تا بقیه نقاط هم از همین الگو تبعیت کنند. برنامه ما این است که شهر جدید پرند را به پایگاه مهم فرهنگی هنری استان تهران تبدیل کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->